In mijn (Rob Webster) Portfolio wil ik beginnen met een van mijn belangrijkste artikelen, er volgen er nog meer. Neem gerust de tijd om helemaal naar beneden te lezen om daarna te concluderen!…………..

Orang Oetan at Camp Leakey

In mijn (Rob Webster) Portfolio wil ik beginnen met een artikel wat ik heb geschreven over de handel in de Orang Oetans. Daarvoor ben ik naar Borneo en Taiwan en Bangkok geweest. En is via TCS Amsterdam wereldwijd gepubliceerd. Dit heb ik in samenwerking met het WWF Gland gedaan en Traffic International.


Harley Davidson Tattoo Bigtwin Rob Webster

Bigtwin en de Autoscene

Vanaf 1990 – 2000 heb ik meer dan 30 artikelen geschreven en gefotografeerd voor het Maandblad BigTwin. Meestal over Tattoo, motoren en festivals. Ook voor twee magazines in Duitsland maar dan de NL uitgave Drive en Chrome en Vlammen.
Vanaf 1989 – 2005 heb ik geschreven en gefotografeerd voor Diverse Tattoo magazines in Europa en in de VS.


cover Tattoo Planet magazine Rob Webster

Tattoo Planet Magazine

Vanaf 2002 tot 2015 heb ik geschreven en gefotografeerd voor mijn eigen Magazine, Tattoo Planet Magazine, voorzien van hoofdartikelen tot rubrieken tot 100X het voorwoord.
Begonnen met 6x per jaar, uitgroeiende naar 10x per jaar
Opgesplitst in 8x redactioneel lifestyle en 2x per jaar een Gallery, ik eindigende met nummer 100. Een korte periode heb ik met de Gallery een uitstapje gemaakt naar Duitsland om mijn markt te vergroten.

Hier de cover van NR1
Helaas kan ik niet alle 100 hier kwijt.


Drive-Ford-Magazine-Rob-Webster-1
Chrome-und-Flammen_06_15_Cover-1
Skin-Deep-Magazine-1
Tatowier-magazine-Rob Webster
Skin-and-Ink-Rob-Webster

Meer dan 80 artikelen geschreven en gefotografeerd voor automagazines en lifestyle magazines met als thema o.a. auto’s in het algemeen, evenementen en Tatoeages.
Dit werd gepubliceerd in magazines uit o.a. Nederland, Duitsland, Engeland en de VS.


Rob Webster Fotografie Web sites

Web Sites

Ook heb ik diverse websites onderhouden in diverse webeditors tot nu de laatste twee in WordPress. Het bleef niet alleen bij onderhouden in technische zin maar ook redactioneel dus als Webeditor en Web redacteur heb ik deze en meer websites voorzien van teksten.


Tattoo conventie Grote Kerk Alkmaar Rob Webster

Alkmaar Tattoo Conventie

In deze zelfde periode ben ik betrokken geweest bij het organiseren van 9 tattoo lifestyle beurzen in Alkmaar in de Grote Sint-Laurens Kerk en heb daar artiesten programmering, de persberichten, websites voor onderhouden. Dat heb ik 9 jaar mogen doen.


Dutch Ladies Tattoo Conventie Rob Webster
Dutch Ladies Tattoo Conventie

Van 2011 tot 1016 heb ik zelfstandig 5 conventies georganiseerd hierin de regio. Het bijzondere van deze conventies was dat het alleen vrouwelijke tattoo artiesten presenteerde. Vanaf editie 1 met 37 artiesten groeide ik uit tot editie 5 met 80 artiesten.
Ik heb deze 5 conventies alleen op de kaart gezet, van A tot Z verzin maar wat er gedaan moet worden en ik deed het en mijn stelregel was dat ik twee weken voor de datum organisatorisch klaar moest zijn. Zodat ik twee weken had voor troubleshooting.


Mijn uitgeef, web redactioneel en schrijf successen waar ik het meest trots op ben zijn:

Allemaal zelf gemaakt en onderhouden in WordPress


Voor wat betreft mijn fotografische escapades,
digitale en schrijf ervaringen.
Zet ik hier alleen even de hoogtepunten van
Rob Webster Portfolio op een rijtje

Fotografie voor:

 • Fotopersbureau Nico v.d. Stam, Amsterdam
 • Illustreren van een afstudeerproject in Mexico-stad voor twee studenten psychologie
  (Research youth culture and community development in a slum in Mexico City 1985)
 • WWF-international, Gland, Zwitserland
 • Magazine Denkbeeld, Psychogeriatrisch Maandblad
 • MKB Magazine, Hilversum
 • Een speelautomaten Magazine, een kopieer fabrikant, enzenzenz………
 • Voor C&O Magazine een aantal grootstedelijke burgemeesters gefotografeerd
 • Magazine Tattoo Planet (NL), Skin & Ink (USA), Tattoowier Magazine (DTL), SkinDeep (UK)
 • Fotografie voor ART (Animal Rescue Team) Gibbons en Tijgers in Thailand en Chimpansees in TNO BPRC.
 • iPicture 360 graden fotografie volgens IPIX-technologie voor o.a. Funda, Makelaars, DFDS Seaways, gouden Gids, Iens Dinner site, enzenzenz……..
 • Later de Google trusted photographer licentie gehaald voor street view fotografie (360 graden) indoors.
 • Schoolboeken, o.a. Wolters Noordhoff, Nijgh en Ditmar
 • Reisfotografie, Tunesië, Mexico, Indonesië, Azië, Egypte enz…………

Digitale ervaring:

 • Zowel op Windows 10 als op Macintosh
 • Uitgebreide Internetervaring, van Websites (WordPress) tot Facebook
 • Tekstverwerking Word, Excel, PowerPoint
 • Seo writing, storytelling, online Marketing
 • Photoshop (beeldmanipulatie), Illustrator
 • Scanning zowel opzicht als doorzicht
 • Digitale fotografie, 360 graden fotografie (o.a. Street view) en de daarbij behorende programma’s
 • Algemene DTP-ervaring met Diverse programma’s: InDesign, Quarck, pagemaker (oud)
 • WordPress, websiteapplicatie, thema’s