Op deze pagina stel ik mij voor en deel ik mijn ervaringen

Deel I

Het is maar een beginnetje. En ja, je moet ergens beginnen met jezelf te introduceren op LinkedIn.
Dan maar eerst even voorstellen.
Ik gebruik mijn CV-intro zin, die zegt zo een beetje alles, maar ook net niet. Ik kan veel meer dan dat ik in een kort bericht kan zetten. Hier ga ik dan ook een stukje levensbeleving delen.

Ik ben een 60 plusser, een echte senior en bezit een grote hoeveelheid eigen “wijsheid”, een authentieke soort wijsheid wat ontstaan is uit autodidactisme wat mij gevormd heeft tot wie ik ben.

Deze eigen “wijsheid” zorgt ervoor dat ik in aktie kom. Ik kom dan ook alleen in aktie, als dat wat me geboden wordt me interesseert .

Mijn insteek is dan ook initiatief nemend. Ik heb een echte hands-on mentaliteit. Ik ben de autodidact die de overtuiging heeft dat alles te leren is, NO MATTER THE AGE!. Wat mij het meest interesseert en waar ik het meest trots op ben zijn mijn reportages en de daaraan gekoppelde ervaringen. Die ga ik dan ook delen met jullie.

Het is maar een beginnetje II
Jullie weten nu hoe ik eruit zie en hoe Riet eruit ziet. Wij zijn nu inmiddels 30 jaar getrouwd. Het meeste wat ik met jullie ga delen hebben we samen meegemaakt dan wel samen gedeeld.
Vanaf nu kunnen we ervaren waar ik “mijn eigen wijsheid” vandaan heb en wat ik zoal meegemaakt heb in mijn ervaringsvolle leven.

Begonnen als popfotograaf, fotolaborant en educatief fotograaf.

Ik ben vanaf 1985 zelfstandig fotograaf geworden, mijn aller eerste echte opdracht was van Werkspoor Diesel op Sumatra. Wat wel conveniënt was omdat ik toch al vijf weken naar Indonesië zou gaan. Heb daar uiteindelijk nog vier weken een prachtige rondreis gemaakt door Java en Balie met trein en bus.
Riet heb ik in Tunesië, rond de jaarwisseling van 88/89, leren kennen.
Mijn ervaringen in Indonesië en Tunesië en nog wat highlights uit de popfotografie laat ik nog wel een keer de revue passeren. Dus blijf volgen. De story’s zullen kort zijn maar geven wel een indruk van wat ik allemaal heb gedaan.
Zowel in werk dan wel als ZZP-er dan wel als reportage fotograaf.

Abonneer of volg op LinkedIn en ervaar lees plezier, Interesse bel dan 0653751443